Ludger

leven

kerken

scholen

monumenten

boeken

verenigingen

actueel

ludgerpad
---ludgerpad correcties
---ludgerusweg
---ludgerfietstocht
---ludgerusroute Elburg
---Sint-Lürs-Weg
---bonifatiuspad
---willibrorduspad

nieuwsbrieven


e.ivens@hccnet.nl


Het Ludgerpad tussen Zutphen en Aalten

Pagina bijgewerkt 17-5-2017.

Ludgerpad door de Achterhoek

Er is een wandelpad ontwikkeld dat van Zutphen naar Aalten voert, of omgekeerd. In de toekomst willen we het pad uitbreiden tot Münster in Duitsland, zie Ludgerusweg.
Het reeds bestaande pad voert langs diverse plaatsen in de Achterhoek die aan Ludger herinneren. Naast het hoofdpad zijn er tussen Zelhem en Aalten ook twee zijpaden. Alle hoofd- en zijpaden zijn in twee richtingen beschreven.

Het wandelboekje is op 10 oktober 2008 in Aalten verschenen. Een herdruk is sinds 2012 weer verkrijgbaar via enkele VVV's in de Achterhoek. U kunt deze herdruk ook rechtstreeks bij ons bestellen. Hij kost inclusief verzendkosten binnen Nederland € 7,50. Bestellen via een e-mail aan e.ivens@hccnet.nl.

Uiteraard zijn bij uitgave van het boekje alle eventuele onduidelijkheden vermeden. Er zijn ten opzichte van de eerste uitgave een paar routewijzigingen, zie hieronder. Heeft u zelf fouten in het boekje ontdekt, dan vragen we u dat te melden bij e.ivens@hccnet.nl. Wij en uw medewandelaars zijn u dankbaar voor de correcties die u doorgeeft.

Routewijzigingen en aanvullingen corrrecties en aanvullingen